Jobba hos oss


Leader Gute söker en


Leader Gute söker kommunikatörVi söker dig som vill ansvara för vår interna och externa kommunikation, såväl strategiskt som operativt. I arbetsuppgifterna ingår kommunikationsplanering, bildbearbetning och formgivning, samt textproduktion. Du kommer också att ansvara för planering och organisering av vissa externa gruppaktiviteter inom ramen för de projekt som föreningen äger och driver. Du blir en del av vårt verksamhetskansli som består av fyra personer och är placerat på Gotland Grönt Centrum i Roma.


Det är av stor vikt att du har kompetens och tidigare yrkeserfarenhet, god stilistisk förmåga och mycket god förmåga att formulera dig på svenska i tal och skrift. Du har god känsla för bild och layout samt kunskaper i verktyg som t ex MS Office, Adobe CC, Indesign, Photoshop och Wordpress.


Ansökan

Tjänstgöringsgraden är heltid. Anställningen gäller återstoden av programperioden, till och med 2021 med chans till förlängning. Tillträde efter överenskommelse. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. I samband med din ansökan vill vi gärna se ett till tre exempel på arbetsprov som du anser är relevanta.


Ansökan senast 15 september genom att skicka ett personligt brev, CV och arbetsprover till john.gambe@leadergute.se.

 

Kontaktpersoner

John Gambe, verksamhetsledare, telefon 0498-501 80.

Gunilla Lexell, vice ordförande, telefon 010-223 92 61.


Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Leader Gute tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
"Gotland tillsammans för hållbar tillväxt,

engagemang och livslust: Så mycket bättre!"

LEADER GUTE Roma Lövsta 12, 622 54 ROMAKLOSTER. Telefon: 0498-501 80 E-mail: info@leadergute.se