AW i Hemse 4 april – Om utveckling i Hemsetrakten!

Leader Gute bjuder in till After Work med information och dialog om lokal utveckling i Hemsetrakten. Vi träffas torsdagen den 4 april kl. 17.00 på restaurang Bank o Mat i Hemse. Det bjuds på urval ur menyn, ett spännande program och efterföljande mingel! OBS! Föranmälan till info@leadergute.se krävs p.g.a. begränsat antal platser.

Under AW-mötet blir det information och dialog om utveckling i Hemse med omnejd.

Leader Gute informerar om aktuella stöd till lokal utveckling. Knutpunkt Hemse ger en nulägesbild vad gäller arbetet med förnyad lokal utvecklingsplan.

Det blir korta intervjuer med landsbyggare i området – personer som på olika vis bidrar till lokal utveckling i Hemsetrakten.

Projektet ”Värdskap 2030” presenteras – om planer kring ny hemsida och ny digital modell för lokala affärsnätverk.

Under kvällen hoppas vi på givande och idérika samtal. Vi bjuder på härlig mat, ett spännande program på cirka en och en halv timme samt efterföljande mingel. Öl och liknande får dock var och en stå för.

Kvällens program finns att läsa i slutet av detta inslag.

OBS! Eftersom antalet platser är begränsat gäller anmälan och ”först till kvarn”. Skicka din anmälan så snart som möjligt och senast den 29 mars till info@leadergute.se

PROGRAM:

  • Introduktion – välkommen och välj mat från ett urval av menyn!
  • Om arbetet med förnyad lokal utvecklingsplan – Knutpunkt Hemse Utveckling ger en nulägesbild och en titt in i framtiden.
  • Kortintervjuer med landsbyggare i området – några av dem som gjort och gör viktiga insatser för lokal utveckling i bygden berättar.

PAUS

  • Plan för nytt projekt – ”Värdskap 2030” Projektledare Per Nilsson, Roombler, berättar om planen för ny hemsida och ny digital modell för lokala affärsnätverk.
  • Bordssnack: Vad känns viktigast för mig och min organisation i det fortsatta utvecklingsarbetet i vårt område? Vad skulle kunna bli nya projekt som kanske kan söka stöd?
  • Diskussion, idéer och frågor.
  • Summering och därefter mingel!

Varmt Välkomna!