AW i Stenkyrka 27 mars – Om lokal utveckling!

Leader Gute bjuder in till After Work med information och dialog om lokal utveckling i Stenkyrka med omnejd. Vi träffas onsdagen den 27 mars kl. 17.00 på Mejeriet i Stenkyrka. Det bjuds på pizzabuffé, ett spännande program och efterföljande mingel! OBS! Föranmälan till info@leadergute.se krävs p.g.a. begränsat antal platser.

Under AW-mötet blir det information och dialog om utveckling i Stenkyrka med omnejd.

Leader Gute informerar om aktuella stöd till lokal utveckling. GUBIS/Lustkusten Utveckling ger en nulägesbild av platsutvecklingsprojektet i Stenkyrka.

Det blir korta intervjuer med landsbyggare i området – personer som på olika vis bidragit till lokal utveckling i området.

Under kvällen hoppas vi på givande och idérika samtal. Det bjuds på en härlig pizzabuffé, ett spännande program på cirka en och en halv timme samt efterföljande mingel. Öl och liknande får dock var och en stå för.

Kvällens program finns att läsa i slutet av detta inslag.

OBS! Eftersom antalet platser är begränsat p.g.a. brandskyddsregler gäller anmälan och ”först till kvarn”. Skicka din anmälan så snart som möjligt och senast den 22 mars till info@leadergute.se

PROGRAM:

  • Introduktion – välkommen och hugg in på buffén!
  • Om platsutvecklingsprojektet i Stenkyrka – GUBIS och Lustkusten Utveckling ger en nulägesbild och en titt in i framtiden.
  • Kortintervjuer med landsbyggare i området – några av dem som gjort viktiga insatser för lokal utveckling i bygden berättar.

PAUS

  • Om aktuella stöd –hur skulle dessa stöd kunna passa in i nya idéer och projekt i området?
  • Bordssnack: Vad känns viktigast för mig och min organisation i det fortsatta utvecklingsarbetet i vårt område? Vad skulle kunna bli nya projekt som kanske kan söka stöd?
  • Diskussion, idéer och frågor.
  • Summering och därefter mingel!

Varmt Välkomna!