AW på Romabrunnen 23 maj – om utveckling i Roma med omnejd

Leader Gute bjuder in till After Work med information och dialog om lokal utveckling i Roma med omnejd. Vi träffas torsdagen den 23 maj kl. 18.00 på restaurang Romabrunnen. Det bjuds på en härlig Barbeque-buffé, ett spännande program och efterföljande mingel! OBS! Föranmälan till info@leadergute.se krävs p.g.a. begränsat antal platser.

Kvällens program inleds med en beskrivning av den lokala samverkan för utveckling av affärs- och föreningsliv som nu bedrivs i området – med bl.a. den nya prisade hemsidan.

Därefter blir det en rad korta intervjuer med lokala landsbyggare – personer som på olika vis arbetar för utveckling i Romabygden.

Leader Gute informerar sedan om aktuella stöd för lokal landsbygdsutveckling.

Under kvällen hoppas vi på givande och idérika samtal!

Det bjuds på en härlig Barbeque-buffé, ett spännande program och efterföljande mingel. Öl och liknande får dock var och en stå för 🙂

OBS! Eftersom antalet platser är begränsat p.g.a. brandskyddsregler, gäller anmälan och ”först till kvarn”. Skicka din anmälan så snart som möjligt och senast den 20 maj till info@leadergute.se

PROGRAM kl 18.00 – ca 20.00
  • Introduktion – välkommen och hugg in på buffén!
  • Utvecklingen i Roma – samverkan för lokal utveckling av affärs- och föreningsliv i området. Presentation av nuläget och
    nya prisade hemsidan.
  • Kortintervjuer med landsbyggare i Romabygden – några av dem som gör viktiga insatser för lokal utveckling i området berättar.

PAUS

  • Om aktuella stöd för utveckling på öns landsbygder – hur skulle dessa stöd kunna passa in i nya idéer och projekt i området?
  • Bordssnack: Vad känns viktigast för mig och min organisation i det fortsatta utvecklingsarbetet i vårt område? Vad skulle kunna bli nya projekt som kanske kan söka stöd?
  • Diskussion, idéer och frågor.
  • Summering och därefter mingel!

VARMT VÄLKOMMEN!