Öppet Hus: Så skrivs en ansökan om projektstöd

Den 14 september 2023 kl. 16.00–18.00 bjuder Leader Gute in till Öppet Hus om hur du skriver en konkret ansökan om projektstöd i Jordbruksverkets E-tjänst.

För att informera om Leader Gutes olika stöd – och särskilt stötta er som vill söka de mer omfattande projektstöden – bjuder vi in till tre Öppet Hus-möten i augusti och september 2023.

Den 14 september 2023 kl. 16.00–18.00 är temat ”Så skrivs en konkret ansökan om projektstöd i Jordbruksverkets E-tjänst”. Ansökan om våra större projektstöd sker via Jordbruksverkets E-tjänst. Under detta möte lotsar vi de deltagande genom det aktuella ansökningsformuläret i E-tjänsten och beskriver hur de olika delarna och frågeställningarna ska hanteras på ett korrekt sätt.

Detta och de två andra Öppet Hus-mötena äger rum på Gotland Grönt centrum i Roma, i konferenssalen ovanför restaurangen.

OBS! Föranmälan krävs till dessa möten. Skicka din anmälan till info@ledaregute.se så snart som möjligt. Vi kan ta emot ett 30-tal deltagare vid varje möte och först till kvarn gäller.

Läs mer om Öppet Hus-mötena och den andra ansökningsomgången gällande projektstöd HÄR